De Vakopleiding organiseert intake Basisopleiding Schilderen

Op 24 oktober 2023 organiseert De Vakopleiding een intake Basisopleiding Schilderen.Tijdens de intake blikken we vooruit op de opleiding en schatten we jouw instapniveau in. Je voert verschillende praktijkopdrachten uit. Zo kom je te weten welke vaardigheden je al onder de knie hebt en welke vaardigheden je nog verder moet ontwikkelen. Daarmee begin je met een voorsprong aan het opleidingstraject. Je kunt je tijdens de opleiding dan immers vooral richten op datgene waarin jij je verder wilt bekwamen.

Verder voeren we een intakegesprek met je over de opleiding. We vertellen je wat je van de opleiding kunt verwachten en zijn ook benieuwd naar jouw motivatie om deze opleiding te volgen. Na de intake beslis je zelf of je wel of niet aan de opleiding begint.

Wil jij je laten omscholen tot schilder? Of ben je al werkzaam als schilder, maar heb je nooit een opleiding in die richting gevolgd? Meld je dan aan voor de intake van de basisopleiding schilderen. De intake is vrijblijvend, je hoeft dus niet te betalen voor deze dag.

Lees meer en meld je aan >

Recente Berichten