Onze opleidingen

Ben je op zoek naar een mbo-opleiding waarmee je een officieel erkend diploma behaalt? Bij De Vakopleiding kun je een door de overheid erkende mbo-opleiding volgen via de derde leerweg. Deze leerweg is door het Ministerie van OCW in het leven geroepen voor vakmensen die een erkend mbo-diploma willen halen naast hun baan en andere bezigheden. Lees hieronder alles over onze mbo-opleidingen en ontdek welke opleiding het beste past bij jouw loopbaan.

Plafond- en wandmonteur

Uitvoeren van schilderwerk

Dekvloeren leggen

Leidinggevende team/project

Technisch leidinggevende

Servicemedewerker gebouwen

Daarom De Vakopleiding:

– Haal jouw diploma of certificaat bij een erkende opleider

– Combineer je opleiding met een vaste baan

– Samenwerkingspartner van mbo-scholen in de sector Afbouw

De Vakopleiding is een door het ministerie van OCW
erkende opleider die nauw samenwerkt met
andere mbo-scholen en praktijkopleiders

Over De Vakopleiding

Via De Vakopleiding kun je korte, praktijkgerichte opleidingstrajecten volgen op mbo-niveau. Deze opleidingstrajecten zijn erkend door het ministerie van OCW en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het diploma of het certificaat dat je via De Vakopleiding behaalt, heeft dan ook exact dezelfde waarde als een diploma of certificaat van bijvoorbeeld een ROC.

De opleidingstrajecten van De Vakopleiding worden veelal aangeboden via de derde leerweg, ook wel bekend onder de afkorting OVO (overig onderwijs). Voor opleidingen in de derde leerweg gelden geen wettelijke regels voor onderwijstijd en studieduur. Daardoor kunnen onze opleidingen sneller en flexibeler worden aangeboden, afgestemd op jouw behoeften.

De opleidingen van De Vakopleiding zijn erkend door het ministerie van OCW

Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?
Neem contact op met ons.